Havermoutkoekjes met banaan
24/07/2020
Deze koekjes maak ik heel vaak even tussendoor met de kinderen, omdat ze super makkelijk te bereiden zijn en de meeste kinderen vinden ze heerlijk. De koekjes bevatten geen toegevoegde suikers maar wel vitamine en mineralen door de havermout, banaan en lijnzaad.
Dit heb je nodig voor ong. 5 koekjes
- 1 Banaan
- 50 gr Havermout
- 1 el Gebroken lijnzaad
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Pureer de banaan met een staafmixer of in de blender
- Doe de gepureerde banaan, havermout en gebroken lijnzaad in een kom en roer door elkaar
- Schep een eetlepel op de bakplaat en vorm er een platte koek van
- Herhaal dit totdat het schaaltje leeg is (Je kan de koeken zo groot of zo klein maken als je zelf wil)
- Bak ze in de oven voor 20 tot 25 minuten en laat ze even afkoelen
En dan is het smikkelen! Kunnen we er weer even tegenaan voordat papa en mama komen:)
Vorige
Zonnetjes in huis
Nieuwer